Als we terugblikken op 2017 hebben we ons doel behaald; een gezond alternatief aanbieden op het gebied van catering. Vanuit een mobiele bar verzorgden we smoothie catering door heel Nederland.

We zijn zelfs voor het eerst de grens over geweest om op de Fashion beurs in Berlijn smoothies en juices te maken. Leuk om te merken dat mensen het steeds belangrijk vinden om niet alleen iets lekkers maar ook gezonds aan te bieden aan hun gasten. Ook hebben we dit jaar nieuwe concepten ontwikkeld op het gebied van juices. Keep on rollin’!

SMOOTHIEBAR

Smoothiecatering

Met Shakes on Wheels richten wij ons voor 100% op gezonde catering met fruit als basis: smoothies, juices, mocktails, lemonades en vers fruit. In dit rijtje zijn smoothies nog steeds het populairst, maar neemt de vraagt naar juices en mocktails toe. De groene smoothie (met een verborgen groente) wordt vaker gekozen en steeds vaker stellen we custom made smoothies samen die passen binnen een bepaald thema qua kleur of ingrediënten. Rode smoothies voor de Hartstichting en Oranje smoothies voor 4Orange.

Onze mobiele smoothiebar heeft verschillende verschijningen en maten. Zoals de smoothiefiets die dit jaar een make-over heeft gekregen. Een unieke, vrolijke verschijning die vaak wordt geboekt. Ook hebben we dit jaar met regelmaat de smoothie catering verzorgt vanuit een eigen bar van de klant. Onze bartenders kunnen overal uit de voeten.

JUICEBAR

Juice catering

Naast smoothie catering neemt de vraag naar juices op evenementen ook toe. Over het verschil tussen smoothies en juices heeft Maurits onlangs een blog geschreven. We maken onze juices altijd vers op locatie en serveren deze direct uit vanuit een mobiele juicebar. Onze juice blends zijn heerlijk gezond en bestaan uit 80% groente en 20% fruit. Geen compromissen op het gebied van kwaliteit dus. De ‘heart biet’ met biet, gember, appel, citroen blijkt favoriet.

Een ander leuk alternatief op het gebied van juice catering is een juice mix bar. Het groente en fruit juicen we apart en gieten we over in mixflessen. Onze bartenders mixen de juices als een cocktail in elkaar. De flessen juice staan in twee grote champagnekoelers op ijs. Super vers en we merken dat het extra show element een beleving creëert. Vooral handig op bijvoorbeeld beurzen waar je moet opvallen tussen andere bedrijven om de aandacht van je potentiële klanten te trekken.

Het plezier van een cocktailbar, de gezondheidsvoordelen van een juicebar.

JUICELAB
Naast de juice mix bar hebben we dit jaar een uniek concept gelanceerd: een  juice lab met laboratorium look and feel. Achter de bar maken we alle juices vers klaar en vervolgens mixen en experimenteren we met de verschillende sappen vanuit laboratorium flessen. Om het af te maken serveren we de juices uit in reageerbuisjes. Een shotje 2.0 dus.

Nieuwsgierig hoe dit er allemaal uitziet: check de video hieronder. Op onze instagram posten we onze mooiste foto’s!

Shakes on Wheels verzorgt verse juice en smoothie catering voor bedrijven en evenementen. Interesse? Neem contact met ons op!

Smoothie catering door heel Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *