Smoothie Catering 

Shake on Wheels Smoothiebar | Smoothie catering
Onze smoothies worden vers gemaakt van fruit, groente en puur sap, eventueel aangevuld met superfoods en verse kruiden. Heerlijk gezond dus!

Fruit Catering

Shakes on Wheels | Fruit catering
Wij serveren vers fruit op locatie vanuit een mooie fruitbar. Deze fruitsticks zijn lekker makkelijk af te happen.

Kokosnoten

Jonge thaise kokosnoten; ter plekken open gehakt en vol met gezond kokoswater. Afgemaakt met verse limoen.

Juice Catering

Shakes on Wheels | Juice catering
Wij verzorgen de catering van Cold pressed juices waarbij we een combinatie van groente en fruit omtoveren tot een heerlijk gezonde sap.


Lemonade Catering

Shakes on Wheels | Lemonades catering
Onze fruit infused lemonades worden gemaakt met pure ingrediënten en worden eventueel geserveerd in mooie lemonade jars.

Juice shot – Catering

Shakes on Wheels | Juice shots | Juicebar
Deze juice shots in reageerbuisjes gooi je in één keer achterover. Een boost voor je energie en een leuke beleving op locatie. Bottoms up!

Cocktail Catering

Shakes on Wheels | Cocktails Mocktails | Cocktailbar huren
Cocktail catering met keuze uit een heerlijk fruitige cocktailkaart. Ga jij voor de klassieke Mojito en Daquiri of een exotischere creatie?

 


100% FRUIT

Shakes-on-wheels-smoothie-catering

Wij geloven in de wisselwerking tussen gezond eten en een gezond leven. Daarom zitten onze smoothies en juices boordevol fruit. Ook voegen we groente en ‘superfoods’ zoals gojibessen of matcha toe. Met één smoothie of juice heb je zo jouw portie antioxidanten, vitaminen, mineralen en vezels binnen! Gezond zijn wordt zo een stuk eenvoudiger.

Verse en natuurlijke producten vinden wij belangrijk en daarom serveren wij  alleen maar vers bereidde smoothies en juices zonder toevoegingen zoals suiker, kleur- of geurstoffen, concentraten en / of conserveermiddelen

Je proeft dus 100% fruit (en groente). Standaard zitten er geen melkproducten in onze smoothies.


DUURZAAM

Onze wens is om zo duurzaam mogelijk te werken en zo’n klein mogelijke afbreuk op het milieu te maken. Op dit moment hebben we biologisch afbreekbare bekers en rietjes in ons assortiment en streven we ernaar om voedselverspilling tot een nul te reduceren. Daarnaast is het op verzoek mogelijk om tegen een meerprijs een groot deel van onze producten biologisch te verzorgen.


WAAR ZIJN WE TE VINDEN?

Als smoothiebar kan je ons boeken op locatie. Ook zijn we te vinden op markten, (food)festivals en evenementen door het hele land. Benieuwd naar onze activiteiten? Volg ons dan op FacebookInstagram en/of Twitter.

Shakes on Wheels | Smoothiebar & Smoothie Catering