Artikel op NU.nl over het maken van de perfecte smoothie

Maurits Schuijf gaat met zijn mobiele smoothiebar door het hele land. “Op evenementen serveren we vaak drie gangbare soorten: een romige, een fris-zure en een wat zoete. Met een smoothie krijg je eenvoudig een extra portie groenten en fruit binnen. Experts leggen uit hoe je zelf dit gezonde drankje in elkaar draait.

Shakes on Wheels Smoothiebar huren


Radio – Met Smaak Gemaakt #21 Lepeltje Lepeltje Zwolle – foodtruckfestival

In het radioprogramma Met Smaak Gemaakt ging presentator Rob Kolenbrander op bezoek in het Ter Pelkwijpark bij Lepeltje Lepeltje. Een waar feest met de lekkerste foodtrucks, de beste muziek en een geweldige sfeer.

Shakes on Wheels - Smoothie Foodtruck - Festival


Artikel over Shakes on Wheels in de Uit Agenda Utrecht

Het nieuwe stadsmagazine Uit Agenda Utrecht is in januari 2015 gelanceerd & wij konden gelukkig niet ontbreken (op pag. 35)


Artikel over Shakes on Wheels in De Utrechtse Internet Courant

Zzp’er in Utrecht – Maurits en Michelle: ‘Veel van onze vaste klanten kennen we bij naam’

Utrecht telt ruim 21.000 zzp’ers. Bijzondere, kleurrijke zelfstandige professionals met ieder een eigen verhaal. De komende weken vind je elke woensdag een portret van zo’n Utrechtse zelfstandige professional op DUIC. Vandaag het verhaal van Maurits en Michelle achter Shakes on Wheels.

Shakes on Wheels - Smoothiebar


 Interview met Shakes on Wheels op Foodbrigade

Zomer = fruit en shakes. Daar staan Michelle Oosthuyzen en Maurits Schuijf van het Utrechtse Shakes on Wheels compleet achter. Ze verdienen geld met dagverse fruit- en yoghurt shakes. Verkocht op Hollandse wijze: vanuit een bakfiets.

Facebook
Twitter
LinkedIn