Juicebar huren

Jij wilt een juicebar huren op locatie? Kijk niet verder! Bij Shakes on Wheels huur je een juicebar met gezonde sappen van vers fruit, groente, kruiden en superfoods tegen een scherpe prijs. Met de beste cold pressed juicers maken onze bartenders live de lekkerste juices bij bedrijven en evenementen. Een juicebar huren = een gezonde beleving!

We hebben verschillende juicebars te huur zodat er altijd een is die perfect bij jou evenement past. Zowel qua uitstraling als letterlijk qua formaat. Wist je trouwens dat een juice of een sap niet hetzelfde is als een smoothie? Hier lees je er alles over: verschil tussen smoothie en juice.

Waarom zou je een juicebar huren bij Shakes on Wheels?

  • Een juicebar huren is super origineel, een gezonde eyecatcher op jouw evenement en minder bekend dan een reguliere smoothiebar.
  • Onze juices zijn coldpressed en daarom vol vitamines, mineralen en antioxidanten. Onze juices bevatten 80% groente, 20 % fruit: super gezond dus!
  • Ervaren bartenders geven graag enthousiaste uitleg bij alle juices, zodat het een echte beleving wordt.
  • Gezonde uitstraling. Onze juicebars worden mooi aangekleed met verse fruit, groente in kisten en manden. We gebruiken trouwens bio afbreekbare disposables!
  • We hebben ruime keuze aan juicebars en dus altijd eentje die past bij jouw evenement.
  • Samen stellen we met jou het perfecte juice menu samen. Wij maken de lekkerste combinaties van groente en fruit die je gezondheid een boost geven!
  • We kunnen de juices ook uitserveren in toffe reageerbuisjes vanuit ons Juice Laboratorium.

Huur jouw favoriete juicebar!

Je hebt keuze uit verschillende mobiele barren en een fiets om als juicebar in te zetten op jouw evenement. Voor elk evenement hebben we een passende juicebar te huur. Hoe klein of groot je beschikbare ruimte ook is.

Onze juicebars zijn uniek en custommade. We adviseren je graag bij de keuze van je juicebar bij jouw evenement. Heb je een eigen bar / stand, dan kan je natuurlijk ook onze juice bartenders inhuren. Dan zorgen wij voor het materiaal en de ingrediënten.

Werkwijze huren juicebar

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten wat je kan verwachten als je bij ons een juicebar huurt (of één van onze andere barconcepten). Waar moet je rekening mee houden?

Voorafgaand aan de dag

We bespreken graag uitgebreid je wensen en verwachtingen, zodat op de dag zelf alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Natuurlijk kan je zelf een juicebar kiezen en gaan we het menu samenstellen.

Ons juice menu bestaat uit heerlijke juices en kan wisselen per seizoen. Hieruit kies je 3 smaken die we vers bij jou gaan juices. Is er sprake van een speciaal thema, voorkeur voor fruit / groente of bijvoorbeeld kleur? Laat het ons weten want we denken graag met je mee!

Aankomst

We komen ongeveer één uur voordat we open gaan voor gasten aan bij jou op locatie. Meestal komen we met een busje ter grote van een Mercedes Vito / Volkswagen transporter (deze past gewoon in de parkeergarage). Van jou willen we dan twee dingen weten: waar kunnen we het beste laden en lossen en waar komt de juicebar te staan. Daarna gaan we zelf aan de slag om op te bouwen en voor te bereiden. Als je weer terug komt om te kijken zal er een fruitige juicebar staan – klaar om te juicen!

Showtime!

Het moment is daar, onze juicebar gaat open voor jullie gasten! Inmiddels heeft onze bartender het groente en fruit gesneden, klaar om verse sapjes te juicen. Binnen de afgesproken tijd zal iedereen genieten van een heerlijke juice. Veel gasten in een korte tijd? Ook dat is geen probleem voor ons!

Na afloop

Onze bartender ruimt alles netjes op en staat meestal een half uur na het event alweer buiten. Ook hebben we altijd nog even contact om bij jou te checken of alles naar wens is geweest.

Aanvragen offerte juicebar huren

We komen graag bij jou langs met een prachtig aangeklede juicebar om de lekkerste verse juices te maken met onze slowjuicers. Meer informatie of wil je graag een offerte op maat ontvangen?

Tel: 06 14 19 16 38 (Maurits Schuijf)
Mail: maurits@shakesonwheels.nl

Juicebar huren

Aanbevolen artikelen

Verschil tussen smoothie en juice
Smoothiebar huren

%d bloggers liken dit: