Juicebar huren

Jij wilt een juicebar huren op locatie? Kijk niet verder! Bij Shakes on Wheels huur je een juicebar met gezonde sappen van vers fruit, groente, kruiden en superfoods tegen een scherpe prijs. Met de beste cold pressed juicers maken onze bartenders live de lekkerste juices bij bedrijven en evenementen. Zo zorgen wij met recht voor een gezonde beleving!

We hebben verschillende juicebars zodat er altijd een is die perfect bij jou event past. Zowel qua uitstraling als letterlijk qua formaat. Wist je trouwens dat een juice niet hetzelfde is als een smoothie? Hier lees je er alles over: verschil tussen smoothie en juice.

Waarom zou je een juicebar huren bij Shakes on Wheels?

  • Een juicebar huren is super origineel, een gezonde eyecatcher op jouw evenement en minder bekend dan een reguliere smoothiebar.
  • Onze juices zijn coldpressed en daarom vol vitamines, mineralen en antioxidanten. Onze juices bevatten 80% groente, 20 % fruit: super gezond dus!
  • Ervaren bartenders geven graag enthousiaste uitleg bij alle juices, zodat het een echte beleving wordt.
  • Gezonde uitstraling. Onze juicebars worden mooi aangekleed met verse fruit, groente in kisten en manden. We gebruiken trouwens bio afbreekbare disposables!
  • We hebben ruime keuze aan juicebars en dus altijd eentje die past bij jouw evenement.
  • Samen stellen we met jou het perfecte juice menu samen. Wij maken de lekkerste combinaties van groente en fruit die je gezondheid een boost geven!
  • We kunnen de juices ook uitserveren in toffe reageerbuisjes vanuit ons Juice Laboratorium.

Benieuwd hoe wij te werk gaan als je bij ons een juicebar huurt? Lees meer over onze werkwijze en bekijk onze mobiele juicebars.

Aanvragen offerte juicebar

We komen graag bij jou langs met een prachtig aangeklede juicebar om de lekkerste verse juices te maken met onze slowjuicers. Meer informatie of wil je graag een offerte op maat ontvangen?

Tel: 06 14 19 16 38 (Maurits Schuijf)
Mail: maurits@shakesonwheels.nl

Juicebar op locatie

Aanbevolen artikelen

Verschil tussen smoothie en juice
Smoothiebar huren