Kokosnoten bestellen

Verse kokosnoten op locatie bestellen? Huur een kokosnoten bar en geef een tropische tintje aan jouw evenement! Onze bartenders hakken de kokosnoten ter plekke voor je open. Een echte beleving! Wij gebruiken jonge, groene kokosnoten want die zitten namelijk vol met vers kokoswater.

Hoe smaakt dat nou, zo’n kokosnoot? Puur kokoswater heeft een uniek zoete en verfrissende smaak en is ook nog eens super gezond. Het kokossap serveren we rechtstreeks uit de kokosnoot met een vleugje vers limoen en ijsblokjes. Tropischer wordt het niet met een verse kokosnoot in je hand!

Voordelen verse kokosnoten bestellen bij Shakes on Wheels

  • Kokosnoten op locatie serveren is super origineel! Onze bartenders maken er een echte tropische beleving van. Jouw gasten zullen blij verrast zijn met een verse kokosnoot op jouw evenement.
  • Wij gebruiken alleen de beste jonge thaise kokosnoten. Hier zit namelijk het meeste kokoswater in. En vers kokoswater zit boordevol voedingstoffen (electrolythen, kalium, magnesium en vitamine C) en is dus super gezond.
  • Ruime keuze mobiele barren die mooi worden aangekleed met vers kokosnoten en limoenen. Met het oog op duurzaamheid, gebruiken we alleen bio afbreekbare disposables.
  • Onze ervaren bartenders zorgen dat alles soepel verloopt op locatie en serveren jouw kokosnoten met een glimlach!
  • Mogelijkheid om snel te werken: binnen korte tijd veel gasten voorzien van een verse kokosnoot.
  • Branding mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om jouw logo op onze kokosnoten, kokosnotenbar en kleding te zetten. Want zichtbaarheid is key!

Op de afgesproken tijd en plaats komen we langs. Van jou hebben we slechts een plek om te staan nodig. De rest regelen wij! Zo kan jij zorgeloos genieten van verse kokosnoten op jouw evenement. Meer lezen over onze werkwijze en overzicht van onze mobiele barren.

Aanvragen offerte verse kokosnoten op locatie

We komen graag bij jou op locatie langs met een prachtig aangeklede bar om jonge kokosnoten open te hakken. Vraag direct een offerte op maat aan via:

06 14 19 16 38 (Maurits Schuijf)
maurits@shakesonwheels.nl

%d bloggers liken dit: