mocktailbar huren

Interesse in een mocktailbar huren? Goed idee! Blijf lekker fris en fruitig met onze mocktails (0% alchohol). Een mocktailbar is dus een alcoholvrije cocktailbar met o% cocktails. Voor de mocktails ruilen we de alcohol in voor heerlijke sappen, siropen en / of bruisend water in combinatie met vers fruit en verse kruiden. Onze bartenders maken de lekkerste mocktails live op locatie, die er ook fantastisch feestelijk uitzien.

Waarom een alcoholvrije cocktailbar huren bij Shakes on Wheels?

  • Drinkt niet iedereen alcohol? Huur dan een alcoholvrije cocktailbar! Een mocktailbar met alcoholvrije cocktails huren is super origineel en vormt een feestelijke eyecatcher op jouw evenement.
  • Onze mocktails worden vers in elkaar gemixt door onze bartenders. Zij maken er gegarandeerd een feestje van op locatie. Want wat is er nou leuker dan een vers bereide mocktail?
  • Bij Shakes on Wheels heb je een ruime keuze aan mocktailbars en is er dus altijd eentje die perfect past voor jouw evenement. We verzorgen een prachtig aangeklede mocktailbar met alles erop en eraan.
  • We stellen graag een speciaal mocktail menu voor jou samen met zowel keuze uit de klassiekers als geheel gepersonaliseerde mocktails.

Een greep uit ons fruitige mocktail assortiment:

  • Bleuberry Mojito
  • Watermelon Daquiri
  • Lemon Moscow Mule
  • (jouw naam)

En er zijn veel verschillende mogelijkheden als je bij ons een mocktailbar huurt. Zo kunnen we samen een menu samenstellen. En we kunnen de mocktails uitserveren ‘festival style’ of juist sjiek in glaswerk. 

Benieuwd hoe wij te werk gaan als je bij ons een mocktailbar huurt? Lees dan meer over onze werkwijze en bekijk onze mobiele juicebars.

Offerte aanvragen mocktailbar huren

We komen heel graag bij jouw bedrijf of evenement langs met een prachtig aangeklede mocktailbar om de lekkerste non alcoholische cocktails te bereiden voor jouw gasten. Vraag direct een offerte aan via:

Tel 06 14 19 16 38 (Maurits Schuijf)
Maurits@shakesonwheels.nl

%d bloggers liken dit: