Over Shakes on Wheels

Het begon allemaal met een tot bakfiets omgetoverde smoothiefiets. Hiermee fietsten we door Utrecht met smoothies to go. Inmiddels hebben we verschillende smoothiebarren, een smoothie foodtruck en een mooie vaste locatie in Utrecht. Ons team van 10 shakers gaan dagelijks met ons op pad naar evenementen, bedrijven en festivals door het hele land.


Missie

Bij Shakes on Wheels hebben we een duidelijke missie: mensen verleiden te kiezen voor een gezond alternatief. Wij geloven namelijk in de wisselwerking tussen gezond eten en gezond leven. Daarom zitten onze smoothies en juices boordevol vers fruit en groente. Ook voegen we kruiden en ‘superfoods’ zoals Açai of Matcha toe. 

Verse smoothies Shakes on Wheels

Met één smoothie of juice heb je zo je portie antioxidanten, vitaminen, mineralen en vezels binnen! Gezond zijn wordt zo een stuk eenvoudiger en dat sluit aan bij onze missie: mensen verleiden tot een gezonder alternatief.

Verse en natuurlijke producten vinden wij belangrijk en daarom maken onze bartenders verse smoothies en juices van verschillende combinaties fruit en groente. Onze smoothies bevatten geen toevoegingen zoals suiker, kleur- of geurstoffen, concentraten en / of conserveermiddelen. Ook zitten er standaard geen melkproducten in onze smoothies.

Je proeft dus 100% fruit (en groente) in onze smoothies: super gezond dus!


Duurzaam

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid gaat twee kanten op. Even belangrijk vinden we het om rekening te houden met onze omgeving. We werken zoveel mogelijk met lokale en seizoens producten en streven ernaar om voedselverspilling tot een nul te reduceren. Ook zijn we helemaal afgestapt van plastic naar biologisch afbreekbare bekers en papieren rietjes. Elektrische auto’s zijn de volgende stap!


Waarvoor kan je ons inhuren?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van smoothies en juices op locatie. Daarnaast zijn we dol op alles wat met fruit en groente te maken heeft. Je kan bij Shakes on Wheels onderstaande mobiele barren huren op locatie:

Ook zijn we in de zomermaanden te vinden op markten, festivals en evenementen door het hele land. Benieuwd naar onze activiteiten? Volg ons dan op social media (linksonder)

Shakes on Wheels

%d bloggers liken dit: