ABN AMRObol-logo-500500IndependerLogo_standaard3919593152_f51c8eaca6sail-logoMovisieUnknownUnknown          Menzis Logo               Logo HartstichtingVolkswagen_Pon_Financial_Services_Amersfoort_NederlandDHLLogo Schoevers_Opleidingen        Logo Joulz          Pathe_logo            Uni Utrecht   GGD Amsterdam logoieder1 fc_344x155    Logo Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden
 
JustLease – Manon M. Kollaart-Andries

Vandaag is Shakes On Wheels bij ons op de vloer geweest. We wilden het team verrassen met iets fris en gezond voor hun geleverde topprestaties. Taart is leuk, maar is nou net niet verrassend genoeg. De smoothies van Shakes On Wheels zijn dat zeker wel! Iedereen was blij verrast en vond de bakfiets ook heel tof. Meteen een goede sfeer op de vloer. Het personeel was zeer vriendelijk en maakten de show af. Dank jullie wel en zeker een aanrader.

Qmusic- Marlot Verdam

Een langere tijd heeft Shakes on Wheels smoothies verzorgd bij een evenement die ik georganiseerd had.
Ze maken gebruik van een toffe bakfiets. Ziet er super leuk uit! De smoothies waren heerlijk. Alleen maar positieve reacties ontvangen. Heel leuk en gezellig personeel. Fijne communicatie vooraf en tijdens gehad.
Alleen maar positiviteit.

Helemaal super dus!

Bruiloft – Andrew van Ingen

Ik had Shakes on Wheels ingehuurd op het avondfeest van mijn bruiloft & ben zéér tevreden over de service en de shakes die ze leverden. De stand zag er ook geweldig uit en de bediening was uitstekend. De smaak was voortreffelijk. Ik heb vele positieve reacties van mijn gasten gekregen. Ook de communicatie vooraf verliep soepeltjes. Echt prettig!

Reset Outerwear – Olav Diepeveen

Shakes on Wheels, bedankt voor een paar super dagen op de stand bij Reset Outerwear! Zowel in Berlijn als in Amsterdam is jullie service en aandacht voor het product super geweest. Hartelijk bedankt!

Liferray- Nicole Xavier

I met shakes on wheels during an event 2 years ago in Amstrdam. The best smoothie I ever tasted. We hired them to be at our booth during the event – people loved it …

Lia van de Burg  – Bravis Ziekenhuis

Shakes on Wheels heeft op ons afdelingsoverleg smoothies verzorgd, was erg leuk en erg lekker! Goed verzorgd.

Sjiek – Steffi van Shaik

Vorige week heeft Shakes on Wheels voor Sjiek fantastische smoothies verzorgd. Mensen konden kiezen uit drie verschillende smoothies die ter plekke vers werden gemaakt. De bakfiets was een echte eyecatcher en de smoothies waren grandioos. Ik ga Shakes on Wheels zeker vaker benaderen! Bedankt!

Schoevers – Thomas van der Mark

Shakes on Wheels verzorgde bij Schoevers de smoothies op 5 verschillende vestgingen in Nederland.

De prettige samenwerking en de positieve en fijne mensen achter de kar maakten het elke keer weer een feest! Zowel studenten, docenten als studiecoaches hebben het heel erg leuk gevonden!!

DHL – Jacco Vermeer

Wij hebben erg veel complimenten gekregen van de koeriers over de smoothies. Heel erg bedankt!!!

4Orange – Joyce Lopulalan

Dankzij snel schakelen en handelen, konden we op korte termijn een enorm leuke smoothy actie op locatie voor één van onze klanten lanceren. Na het 1e contact werd alles zonder problemen ingeregeld door Shakes on Wheels. De smoothies zagen er piekfijn uit en waren erg lekker. Waanzinnig bedankt!

ISO Groep – Alexander

Tnx Shakes on Wheels met Michelle in het bijzonder! Vandaag de tweede beursdag succesvol afgesloten. Veel leuke en zinvolle reacties dankzij de smoothiebar! Keep it up

SOB Audio Imaging – Hans Everling

Shakes on Wheels verzorgde voor ons de smoothies op een internationale beurs, en deden dat op een perfecte manier. Creatief meedenken, vrolijke crew, lekkere smoothies – de beursbezoekers waren blij en wij ook!

Yarden – Yamilé Savannah

Wij zijn zeer tevreden! Snelle en duidelijke communicatie, ze zijn zelfstandig, hebben overheerlijke smoothies en zijn erg vriendelijk. De smoothies vielen zo erg in de smaak bij mijn collega’s, waardoor wij er een aantal te kort kwamen. Dit was geen probleem, binnen no-time stonden er een aantal extra smoothies. En uiteraard heb ik er zelf ook van genoten. Top!

Tuincentrum Merkens

Wij vonden het heel gezellig met Shakes on Wheels op ons tuincentrum in Langbroek. Een super aanvulling voor onze Inspiratiedag. En van de klanten alleen maar lovende woorden gehoord over de smoothies. TOPPIE! we weten jullie te vinden!

GGD GHOR Nederland

Tijdens de Inspiratietour Gezond School bezochten wij een aantal scholen in de regio. Als afsluiting van deze leuke dag maakte Shakes on Wheels een gezond drankje. Super leuk en erg lekker!

Movisie – Jeske van der Waerden

Dank, Shakes on Wheels voor een fijne aanvulling op kennisontbijtsessie bij Movisie! Supergoede start van de dag.

Descartes Systems Group – Paul van Wijnbergen

Bedankt dat de Shakes on Wheels vandaag op ons kantoor in Amersfoort zijn geweest. Onze wens was om iets origineels en vooral gezonds bij de verjaardagslunch te serveren. Met jullie vers gemaakte en vooral gezonde smoothies is dat prima gelukt! We krijgen hele leuke reacties van onze collega’s terug op het idee. Ga zo door!

NEST pop-up store – Femke Westerneng
Shakes on Wheels geeft de dinsdag bij NEST een goede kick! Al een aantal keren hebben NEST bezoekers op het Utrecht Science Park (Uithof) kunnen genieten van heerlijke en oer-gezonde fruit shakes. Smaakt naar meer!
UNIT4 – Linda Geerdink

Shakes on Wheels heeft voor UNIT4 tijdens een event de bezoekers op heerlijke shakes getrakteerd. Hiermee hadden we direct een goede eyecatcher en de smoothies vielen bij de bezoekers (en ons ;-)) enorm in de smaak.

Shakes on Wheels is ook voor business events een echte aanrader!

Pathé City Amsterdam – Thomas van Vliet

Shakes on Wheels heeft een dag in het City theater van Pathé in Amsterdam gestaan en de bezoekers verwend en verrast met hun heerlijke fruit shakes! Top kwaliteit shakes en service! Zeker een aanrader voor je eigen bedrijfsevenement of feestje!

Michelle en Maurits, bedankt! 🙂

Trots markt – Rogier Engels

Wat is het fijn dat aanstaande Zondag “Shakes on Wheels” helemaal naar Apeldoorn fietst. Afgelopen zondag deed Maurits het al vanuit Utrecht om in Baarn iedereen te voorzien van heerlijke super verse smoothies. De kinderen waren er dol op en ik moet eerlijk toegeven dat ik die van Guinny geheel tot mij heb genomen. Er gaat immers niets boven een gezonde papa.

Samen met zijn meisje maken ze de grote stap naar het ondernemerschap, en met succes. Passie, vriendelijk en lekker fris. Ik ben er super trots op dat ze met ons willen optrekken net als alle andere standhouders die het juiste gevoel met Trots hebben.

Petra Boersma-Vos

Wij waren afgelopen zondagmorgen in Baarn en geloof me de shakes zijn toppie… en laat je vooral verrassen door een shake die ze voor je samenstellen… mijn meisje had een overheerlijke frambozenshake… echt petje af… super vriendelijke klandizie en alle tijd voor een gezellig praatje 

El Mercado Utrecht – Alice Mahran

Nog steeds heel blij met de fijne coole homemade pot 🙂 ps. Jullie zijn ook ontzettend aardig! Hopelijk zie ik jullie miss eens op een van mijn bruiloften!

Fiën Adviesgroep B.V. – Kevin Oosthuyzen

Weer met z’n drieën heerlijke Shakes genomen vandaag op kantoor i.p.v. een lunch. Buiten het feit dat het heerlijk was, is het super gezond en kan ik weer lekker afvallen:)

Utrecht – Cindy van Willigenburg

Zelfs thuis langs gebracht toen ik ziek was, waardoor de hele buurt ook mee kon genieten van deze heerlijke shakes 🙂 Super!


%d bloggers liken dit: