sapbar huren

Interesse in een sapbar huren op locatie? Kijk DAN niet verder! Bij Shakes on Wheels huur je een sapbar met gezonde sappen van vers fruit, groente, kruiden en superfoods tegen een scherpe prijs. Met de beste cold pressed juicers maken onze bartenders live de lekkerste sappen bij bedrijven en evenementen. Wij zorgen gegarandeerd voor een gezonde beleving!

Met keuze uit verschillende sapbarren is er altijd een die perfect bij jouw evenement past. Zowel qua uitstraling als letterlijk qua formaat. Wist je trouwens dat een sap of juice niet hetzelfde is als een smoothie? Hier lees je er alles over: verschil tussen smoothie en juice.

Waarom zou je een sapbar huren bij Shakes on Wheels?

  • Een sapbar huren is origineel. Het vormt een gezonde eyecatcher op jouw evenement en minder bekend dan een smoothiebar.
  • Onze verse sappen zijn coldpressed en behouden daarom hun vitamines, mineralen en antioxidanten. En onze sapjes bevatten 80% groente, 20 % fruit: super gezond dus!
  • Gastvrije bartenders geven graag enthousiaste uitleg bij alle sappen, zodat het een echte beleving wordt. Zij regelen alles van A tot Z.
  • Een gezonde uitstraling. Onze sapbars worden namelijk altijd mooi aangekleed met vers fruit, groente in kisten en / of manden. Daarnaast gebruiken we trouwens alleen bio afbreekbare disposables of glas.
  • Bij ons heb je ruime keuze aan sapbars en dus altijd eentje die past bij jouw evenement.
  • Samen stellen we met jou het perfecte sap menu samen. Je kunt kiezen uit de lekkerste combinaties van groente en fruit die je gezondheid een boost geven!
  • We kunnen de sapjes ook uitserveren in toffe reageerbuisjes vanuit ons Juice Laboratorium. Een originele keuze dus!

Lees meer over onze werkwijze en bekijk onze mobiele sapbarren.

Aanvragen offerte sapbar

We komen graag bij jou langs met een prachtig aangeklede sapbar om de lekkerste verse sappen te maken met onze slowjuicers. Wil je graag meer informatie of direct een offerte op maat ontvangen?

Tel: 06 14 19 16 38 (Maurits Schuijf)
Mail: maurits@shakesonwheels.nl

Juicebar op locatie

Aanbevolen artikelen

Verschil tussen smoothie en juice
Smoothiebar huren

%d bloggers liken dit: