Smoothie catering | Vanuit een mobiele smoothiebar maken wij verse smoothies en juices bij bedrijven en evenementen door heel Nederland. Terugblikkend op de afgelopen jaren hebben we ons doel behaald: een gezond alternatief aanbieden op het gebied van catering. 

Smoothies zijn hot! Waarom? Omdat mensen het steeds belangrijk vinden om iets gezonds (en lekkers!) aan te bieden aan hun gasten. Niet in alleen in Nederland is de vraag naar smoothies groot, we reizen ook vaker de grens naar grote steden zoals Berlijn en Antwerpen. Ook zijn we bezig met  nieuwe concepten op het gebied van juices en smoothies. Keep on rollin’!

Smoothie-Catering-Shakes-on-Wheels-Smoothiebar-Huren

SMOOTHIE CATERING

Shakes on Wheels richt zich op gezonde catering met fruit als basis: smoothies, juices, mocktails, cocktails, lemonades en vers fruit. In dit rijtje is smoothie catering nog steeds het populairst, maar neemt de vraagt naar juices en mocktails op locatie toe. De groene smoothie (met een verborgen groente) wordt vaker gekozen en steeds vaker stellen we custom made smoothies samen die passen binnen een bepaald thema qua kleur of ingrediënten. Rode smoothies voor de Hartstichting en Oranje smoothies voor 4Orange.

Onze mobiele smoothiebar heeft verschillende verschijningen en maten. De smoothiefiets, waarmee het ooit begon, heeft dit jaar een make-over gekregen. De smoothiefiets blijft een echte eyecather die vaak wordt geboekt. Ook verzorgen onze smoothie bartenders met regelmaat de smoothie catering vanuit een eigen bar van de klant. Flexibiliteit boven alles! Neem alvast een kijkje naar onze smoothiebarren.

JUICE CATERING

Juice catering

Naast smoothie catering neemt de vraag naar juice catering op evenementen ook toe. Over het verschil tussen smoothies en juices hebben we onlangs een blog geschreven. Juices maken we vers op locatie en serveren deze direct uit vanuit een mobiele juicebar. Onze juice blends zijn heerlijk gezond en bestaan uit 80% groente en 20% fruit. Geen compromissen op het gebied van kwaliteit dus. De ‘heart biet’ met biet, gember, appel, citroen blijkt favoriet.

Een ander leuk alternatief op het gebied van juice catering is een juice mix bar. Onze bartenders mixen de juices als een cocktail in elkaar. Het plezier van een cocktailbar, de gezondheidsvoordelen van een juicebar. De flessen juice presenteren we in grote champagnekoelers op ijs. Super vers en we merken dat het extra show element een beleving creëert. Vooral handig op bijvoorbeeld beurzen waar je moet opvallen tussen andere bedrijven om de aandacht van je potentiële klanten te trekken.

JUICELAB

Juicebar-huren-Shakes-on-WheelsNaast de juice mix bar hebben we dit jaar een uniek concept gelanceerd: een  juice lab met laboratorium look and feel. Achter de bar maken we alle juices vers klaar en vervolgens mixen en experimenteren we met de verschillende sappen vanuit laboratorium flessen. Om het af te maken serveren we de juices uit in reageerbuisjes. Een shotje 2.0 dus.

Nieuwsgierig hoe dit er allemaal live uitziet: check de video hieronder. Op onze instagram posten we onze mooiste foto’s. Ook komend gaan we weer met gezonde voornemens het nieuwe jaar tegemoet, dus houdt ons in de gaten!

[su_divider]

Shakes on Wheels verzorgt verse smoothie catering voor bedrijven en evenementen. Interesse in het huren van een smoothiebar of juicebar? Neem contact met ons op!

Smoothie Catering door heel Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *