Smoothie catering is onze specialiteit. Bij (bedrijfs) evenementen en op beurzen maken onze bartenders de lekkerste smoothies vers op locatie, vanuit een mobiele smoothiebar. Omdat we graag met fruit en groente werken  bieden we ook andere soorten gezonde catering aan:

Smoothie Catering

Smoothie Catering Shakes on Wheels
Onze smoothies zijn heerlijk gezond! De lekkerste combinaties van fruit, groente en puur sap aangevuld met superfoods en verse kruiden. Natuurlijk vers gemaakt op locatie!

Fruit Catering

Fruit catering Shakes on Wheels
Wij serveren vers fruit op locatie vanuit een mooie fruitbar. Onze kleurige fruitzakjes vallen altijd in de smaak!

Kokosnoten

Kokosnoten-catering-Shakes-on-Wheels
Jonge thaise kokosnoten; ter plekken open gehakt en vol met gezond kokoswater. Het lekkerst met verse limoen.

Juice Catering

Juice-catering-Shakes-on-Wheels
Wij verzorgen de catering van cold pressed juices waarbij we een combinatie van groente en fruit omtoveren tot een heerlijk gezonde sap.


Lemonade Catering

Lemonade-Catering-Shakes-on-Wheels
Onze healthy lemonades worden gemaakt met pure ingrediënten en worden geserveerd met vers fruit en kruiden.

Smoothiebowl 

Smoothie-catering-Smoothiebowl-Shakes-on-Wheels

De trend van dit moment: een smoothiebowl. Geserveerd in een bowl en afgetopt met superfoods en vers fruit. Super gezond en bijna te mooi om op te eten!

Juice shot 

Juice-Shots-Shakes-on-Wheels 
Deze juice shots in reageerbuisjes gooi je in één keer achterover. Een boost voor je gezondheid en een leuke beleving op locatie.
Bottoms up!

Cocktail / Mocktail Catering

Cocktail-Catering-Mocktail-Shakes-on-Wheels
Cocktail catering met keuze uit een heerlijk fruitige cocktailkaart. Onze bartenders shaken cocktails met en zonder alcohol (mocktail).


100% FRUIT en GROENTE

Smoothie Catering Shakes on WheelsWij geloven in de wisselwerking tussen gezond eten en een gezond leven. Daarom zitten onze smoothies en juices boordevol fruit. Ook voegen we groente en ‘superfoods’ zoals Açai of matcha toe. Met één smoothie of juice heb je zo je portie antioxidanten, vitaminen, mineralen en vezels binnen! Gezond zijn wordt zo een stuk eenvoudiger.

Verse en natuurlijke producten vinden wij belangrijk en daarom serveren wij alleen maar vers bereidde smoothies en juices zonder toevoegingen zoals suiker, kleur- of geurstoffen, concentraten en / of conserveermiddelen

Je proeft dus 100% fruit (en groente). Standaard zitten er geen melkproducten in onze smoothies.


DUURZAAM

Onze wens is om zo duurzaam mogelijk te werken en zo’n klein mogelijke afbreuk op het milieu te maken. Op dit moment hebben we biologisch afbreekbare bekers en papieren rietjes in ons assortiment en streven we ernaar om voedselverspilling tot een nul te reduceren. Daarnaast is het op verzoek mogelijk om tegen een meerprijs een groot deel van onze producten biologisch te verzorgen.


WAAR ZIJN WE TE VINDEN?

Als smoothiebar kan je ons huren op locatie. Ook zijn we te vinden op markten, festivals en evenementen door het hele land. Benieuwd naar onze activiteiten? Volg ons dan op social media (rechtsonder!)

Smoothie Catering Smoothies op locatie