Smoothiebar huren in Utrecht

Je wilt een mobiele smoothiebar huren in Utrecht en omgeving? Zoek niet verder: Utrecht is onze hometown en we komen graag bij jou langs met één van onze smoothiebars. Wij zijn de nr. 1 smoothiebar van Utrecht! Extra voordeel: omdat we zelf in Utrecht zijn gevestigd brengen we geen reiskosten in rekening!

Een smoothiebar voor elk evenement

We verhuren een groot aantal smoothiebars in Utrecht. Doordat we smoothiebars hebben in verschillende formaten hebben we altijd een geschikte bar voor jouw evenement. Ook als je maar heel weinig ruimte hebt of een krappe lift.

Huur een smoothiebar in Utrecht voor een scherpe prijs inclusief bartender, het fruit (en groente) en bio afbreekbare disposables. Vertel ons je wensen, kies je smoothiebar en smoothiemenu en de rest regelen wij! Onze bartenders zijn getrainde shakers, en zullen naast heerlijke smoothies zorgen voor een top sfeer op jouw locatie!

Waarom huur je een smoothiebar in Utrecht bij Shakes on Wheels?

  • We hebben een uitgebreid smoothiemenu. Dus keuze uit heerlijke en gezonde fruit en groente smoothies en seizoenssmoothies.
  • Een smoothiebar zorgt voor een unieke beleving en trekt de aandacht. Onze enthousiaste en ervaren bartenders zullen zorgen voor de juiste vibe op jouw evenement.
  • Je hebt keuze uit verschillende mobiele smoothiebars, smoothiefiets en trolley’s. Daarom hebben we altijd iets wat je bij je past qua formaat en uitstraling.
  • Ook grote aantallen smoothies zijn voor ons geen enkel probleem. Graag zelfs!
  • Wij regelen de smoothie catering van A tot Z. Vanuit jou hebben we alleen plek om te staan en elektriciteit nodig.
  • Voor een scherpe prijs kan je al een smoothiebar huren in Utrecht!

Check onze pagina “smoothiebar huren” voor meer info over onze werkwijze en de mobiele smoothiebars. We komen graag bij jou langs in Utrecht met een prachtig aangeklede smoothiebar om de lekkerste verse smoothies te maken! Offerte ontvangen?

Neem direct contact:

Tel: 06 14 19 16 38 (Maurits Schuijf)
Mail: maurits@shakesonwheels.nl

%d bloggers liken dit: