Smoothiebar huren

Een mobiele smoothiebar huren als gezonde eyecatcher

Een smoothiebar huren op locatie? Goed idee! Een gezonde smoothiebar met verse smoothies is een echte eyecatcher op jouw evenement. Onze smoothies zijn niet alleen lekker maar ook gezond. Met verse smoothies vanuit een mobiele smoothiebar boost je de vitaliteit en energie van je medewerkers.

Een mobiele smoothiebar huren is ook erg geschikt op de beursstand. Je trekt zeker de aandacht van bezoekers en potentiële klanten met een heerlijk verfrissende smoothie op de stand. Onze gastvrije bartenders achter de smoothiebar zorgen dat alles soepel verloopt en dat jouw gasten genieten van een heerlijke verse smoothie én een leuke sfeer.


Waarom huur je een smoothiebar bij Shakes on Wheels?

Over de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het maken van smoothies op locatie. Zo hebben we niet alleen onze smoothies geperfectioneerd, maar ook onze werkwijze!

 • Uitgebreid smoothiemenu. Kies drie favoriete smoothies van ons smoothiemenu die we vers maken op locatie. Wij maken gezonde smoothies van lekkere combinaties fruit, groente en verse kruiden die zeker in de smaak zullen vallen.

 • Gezonde eyecatcher. Huur een unieke smoothiebar als gezonde eye-catcher op jouw evenement. Onze smoothiebarren worden geheel aangekleed met vers fruit want de beleving staat bij ons voorop!

 • Representatieve, gastvrije bartenders die met hun ervaring zorgen voor de juiste uitstraling en beleving! Dit is een zeer belangrijk onderdeel van onze service.

 • Flexibiliteit: zowel mobiele smoothiebar, foodtruck, smoothiefiets en trolley’s beschikbaar. Voor elke locatie verhuren wij een geschikte smoothiebar! Ja, zelfs als je een hele kleine lift hebt of alleen een trap. We got you!

 • Professionaliteit. Grote aantallen smoothies in een klein tijdsbestek is voor onze bartenders geen probleem. Ook piekmomenten tijdens een beurs leiden we in goede banen.

 • Marketing mogelijkheden: branding van jouw bedrijfs logo op smoothiebekers, smoothiebar en kleding. Zichtbaarheid is key!

 • Duurzaamheid voorop! Wij gebruiken geen plastic disposables, werken ook met seizoensproducten en streven ernaar om voedselverspilling tot een nul te reduceren.

 • Ontzorging: wij regelen de gehele smoothie catering van A tot Z. Huur je bij ons een smoothiebar dan hebben wij van jou alleen plek om te staan en elektriciteit nodig. De rest regelen wij.

Kies jouw favoriete smoothiebar!

Er is keuze uit een smoothiefiets, smoothie foodtruck en meerdere mobiele smoothiebars en trolly’s. Door dit grote aanbod kunnen wij met trots zeggen dat we voor elk evenement altijd een passende smoothiebar te huur hebben. Hoe groot of klein je beschikbare ruimte ook is.

Onze smoothiebars zijn uniek en custommade. Dat zie je! Wij adviseren je graag bij de keuze van een smoothiebar bij jouw evenement. Natuurlijk kan je onze smoothie bartenders ook inhuren voor achter je eigen smoothiebar. Dan zorgen wij voor al het materiaal en de ingrediënten. Zou je toch een ander soort bar / stand willen? Laat het ons weten, want ook dan zijn er nog genoeg mogelijkheden.


Werkwijze bij het huren van een mobiele smoothiebar?

Wat kan je verwachten als je een smoothiebar (of één van onze andere barconcepten) naar je werk laat komen. Waar moet je rekening mee houden?

Voorafgaand aan de dag

We bespreken graag uitgebreid je wensen en verwachtingen, zodat op de dag zelf alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Natuurlijk kan je zelf een smoothiebar kiezen en gaan we het menu samenstellen.

Ons smoothie menu bestaat uit heerlijke smoothies en kan wisselen per seizoen. Hieruit mag je 3 smaken kiezen die we vers bij jou gaan bereiden met meestal één groene smoothie (met fruit en groente). Is er sprake van een speciaal thema, voorkeur voor fruit of bijvoorbeeld kleur? Laat het ons weten want we denken graag met je mee!

Aankomst

We komen ongeveer één uur voordat we open gaan voor gasten aan bij jou op locatie. Meestal komen we met een busje ter grote van een Mercedes Vito / Volkswagen transporter (deze past gewoon in de parkeergarage). Van jou willen we dan twee dingen weten: waar kunnen we het beste laden en lossen en waar komt de smoothiebar te staan. Daarna gaan we zelf aan de slag om op te bouwen en alvast het fruit te snijden. Als je weer terug komt om te kijken zal er een fruitige smoothiebar staan – klaar om te shaken!

Showtime!

Het moment is daar, onze smoothiebar gaat open voor jullie gasten! Inmiddels heeft onze bartender het verse fruit gesneden en is hij/zij klaar om de blenders te laten shaken. We zullen binnen de afgesproken tijd zorgen dat iedereen geniet van een heerlijke smoothie. Ook als het gaat om heel veel gasten in een korte tijd. Laat dat maar aan ons over!

Na afloop

Onze bartender ruimt alles netjes op en staat meestal een half uur na het event alweer buiten. Ook hebben we altijd nog even contact om bij jou om te checken of alles naar wens is geweest.

Smoothiebar huren

Voor welke evenement kan je een smoothiebar huren?

Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben er gestaan! Maar in dit soort gevallen kan je er aan denken een smoothiebar te huren:

 • Een speciale dag, zoals de dag van de zorg. Zet je medewerkers op een bijzondere dag in het zonnetje door ze een verse smoothie aan te bieden.

 • Op een beurs. Wil je extra bezoekers naar je stand trekken en er uitspringen voor de beursbezoekers. Met een smoothiebar op je beursstand trek je zeker de aandacht!

 • Wanneer een afdeling zijn targets heeft gehaald. Haal een smoothiebar naar kantoor om te vieren dat de targets gehaald zijn. Grote kans dat het volgende target ook wordt gehaald!

 • Bij een evenement hoort natuurlijk een hapje en een drankje. Dan is een smoothiebar een originele en gezonde aanvulling op het standaard aanbod.

 • Als prijs. Hou jij een winactie onder je klanten? Dan kan je ons inzetten als prijs. Wie wil er nou geen smoothiebar winnen?

 • Op je festival. Voor festivals hebben we een smoothie foodtruck of een grote smoothie stand beschikbaar.

 • Als het zonnetje schijnt. Wanneer het warm is, is er niets lekkerder dan een koude smoothie voor de nodige verfrissing!

 • In de wintermaanden. Want juist in koude tijden kunnen mensen wel een vitamineboost waarderen. We maken onze smoothies dan extra gezond met verse kruiden, seizoensproducten en superfoods.

 • Gewoon zomaar! Zoals je al ziet is het eigenlijk altijd een goed idee een mobiele smoothiebar te huren.


Prijs smoothiebar huren

Shakes on Wheels staat voor eerlijke en transparante prijzen. Een smoothiebar huren kan bij ons al vanaf €495. Natuurlijk is elk evenement uniek en maken we graag een voorstel op maat.


Aanvragen offerte smoothiebar op locatie

We hopen dat je bent overtuigd en genoeg inspiratie hebt als het gaat om alle mogelijkheden. We komen graag ook bij jou op locatie langs om verse smoothies te bereiden.

Stuur ons een mail met jouw wensen of bel ons. 

Contact
31 6 141 916 38 (Maurits Schuijf)
maurits@shakesonwheels.nl


Shakes on Wheels is onderdeel van Stadsfruit

%d bloggers liken dit: