Smoothiebar op beursstand


Shakes on Wheels verzorgt graag een smoothiebar met verse smoothies op je beursstand. Onze ervaren bartenders creëren een gezonde beursbeleving waar je gasten écht van zullen genieten.

‘Een verse smoothiebar op je beursstand trekt de aandacht van bezoekers!’


Waarom een smoothiebar op je beursstand?

 • Je trek de aandacht van bezoekers en potentiële klanten met verse smoothies op jouw beurs stand
 • Gastvrije bartenders achter de smoothiebar zorgen dat alles soepel verloopt en creëren een prettige gastvrije sfeer en representatieve uitstraling.
 • Een echt verse smoothie zoals wij hem maken geeft een energieboost, precies wat mensen op een lange beursdag wel kunnen gebruiken.
 • Bezoeker blijven significant langer op jouw stand hangen wanneer ze een verse smoothie krijgen aangeboden. Bovendien trekt een smoothiebar bezoekers naar je stand toe.
 • Wij kleden de smoothiebar aan met vers fruit en blenders in zicht voor een fruitige, gezonde uitstraling.

Hopelijk ben je overtuigd van de voordelen van het huren van een smoothiebar op je beursstand. Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden als je bij ons een smoothiebar huurt?


Mogelijkheden smoothiebar op je beursstand

 • Kies jouw favoriete smoothiebar, passend bij de uitstraling (grootte) van jouw stand en bedrijf.
 • We stellen speciaal voor jouw bedrijf een passend smoothiemenu samen. Wil je liever fruit of groente smoothies? Of zie je graag een bepaalde kleur in de smoothies terug. Ook de namen van de smoothies zijn naar eigen wens in te vullen.
 • Marketing mogelijkheden: branding van jouw bedrijfs logo op smoothiebekers, smoothiebar en kleding. Zichtbaarheid is key!
 • Snelle uitgifte of juist lang mensen vasthouden. Afhankelijk van jouw doelstellingen zorgen onze bartenders dat gasten langer op je stand blijven. Of dat er juist veel bekers met jouw bedrijfslogo over de beursvloer heen gaan.
 • Onze bartenders zijn ook in te huren om achter jullie eigen bar te werken. Wij zorgen voor producten, personeel en materiaal.

Extra’s bij de smoothiebar

Om de service helemaal compleet te maken bieden wij speciaal voor de beursstand ook wat extra catering aan die passen bij een lange beurs dag. Onze hoofdfocus ligt natuurlijk wel bij de smoothies en sapjes.

 • Kleine koffie catering. Wij beschikken over kleine espresso apparaten en kwaliteits filterkoffie. Zo kunnen we naast de smoothies tot maximaal 50 mensen per dag voorzien van verse koffie.
 • Healthy hapjes. Naast de smoothies kunnen we kleine gezonde hapjes verzorgen voor jou en je gasten.
 • Borrel. Einde van de dag een borrel met je collega’s en klanten is op de beurs vaak vaste prik. Wij verzorgen graag wijn, bier een borrelhapje om de beurservaring helemaal compleet te maken.
 • Cocktails. Wij shaken de lekkerste cocktails voor je in elkaar in de middag. Onze topper is de bleuberry mojito.

Hoe uitgebreider ons assortiment op de beursdag(en) hoe meer ruimte we nodig hebben. We overleggen graag met jou of je stand bouwer over wat we precies nodig hebben. Met al onze ervaring zijn we flexibel en creatief met ruimte.

Shakes on Wheels als ervaren beurspartner

Shakes on Wheels heeft al namens veel bedrijven verse smoothies gemaakt op beurzen. We hebben dan ook ruime ervaring op alle grote beurslocaties van Nederland. Denk aan Jaarbeurs Utrecht (wij zitten hier op 5 minuten afstand van), RAI Amsterdam, MECC Maastricht, Ahoy Rotterdam etc. Wij zijn gewend in alle situaties strakke service te leveren!

Offerte smoothiebar op de beursstand aanvragen

Iedere beurs is maatwerk en daarom maken we ook graag een persoonlijke offerte die precies bij jou wensen past. Stuur ons een mailtje of bel gerust op om samen je wensen door te nemen. Dan gaan wij voor je aan het werk om een voorstel op maat te maken. 

We kijken ernaar uit van jouw beursdeelname een succes te maken!

Contact

06 14 19 16 38 – Maurits Schuijf
maurits@shakesonwheels.nl

Aanbevolen artikelen

Een perfecte smoothie maken doe je zo!

Smoothiebar huren

Hoe we bij Shakes on Wheels omgaan met Covid-19

%d bloggers liken dit: