Smoothiebowl bar op locatie

Gezonde smoothiebowls op locatie? Goed idee! Een smoothiebowl is het hippe zusje van de smoothie. Een smoothiebowl is dikker dan een smoothie en eet je met een lepel, zoals ijs uit een bakje. De smoothiebowl toppen we af met de lekkerste toppings. Denk aan; chiazaad, kokosrasp, cacaonibs en vers fruit.

Onze bartenders maken de smoothiebowls vers op locatie vanuit een mobiele bar. De smoothiebowl bar vormt een echte gezonde eyecatcher op jouw evenement.

Voordelen smoothiebowl bar huren bij Shakes on Wheels

  • Een smoothiebowl is origineel en helemaal van dit moment! Wij maken de smoothiebowls van heerlijke combinaties fruit en toppings: bijna te mooi om op te eten.
  • Een smoothiebowl is een gezond alternatief voor een ijsje in de zomer. Te vergelijken met 100% fruit ijs, zonder suiker en toevoegingen met alleen de pure smaak van fruit.
  • Onze smoothiebowls worden vers in elkaar gemixt door onze bartenders, een beleving! Onze ervaren bartenders zorgen dat alles soepel verloopt op locatie.
  • Bij Shakes on Wheels heb je een ruime keuze aan barren en is er dus altijd eentje die perfect past voor jouw evenement. We verzorgen een prachtig aangeklede smoothiebowl bar met alles erop en eraan.
  • We maken graag een speciaal smoothiebowl menu voor jou.

Op de afgesproken tijd en plaats komen we langs en van jou hebben we slechts een standplaats nodig. De rest regelen wij! Zo kan jij zorgeloos genieten van heerlijke smoothiebowls op jouw evenement. Benieuwd hoe wij te werk gaan als je smoothiebowls op locatie boekt? Lees dan meer over onze werkwijze en bekijk onze mobiele barren.

Aanvragen offerte smoothiebowls op locatie

Graag komen we bij jouw bedrijf of evenement langs met een prachtig aangeklede bar om de lekkerste smoothiebowls te bereiden voor jouw gasten. Vraag direct een offerte op maat aan via:

06 14 19 16 38 (Maurits Schuijf)
maurits@shakesonwheels.nl

%d bloggers liken dit: