smoothies op je werk

Concept smoothiesopjewerk.nl

Naast Shakes on Wheels is Stadsfruit nu ook trotse eigenaar van Smoothiesopjewerk.nl. Een platform waar je gemakkelijk smoothies kan bestellen voor jouw bedrijf.

“Smoothiesopjwerk.nl richt zich voornamelijk op smoothie leveringen in flesjes bij bedrijven. Dat is een perfecte aanvulling op wat we met Shakes on Wheels al aanbieden, voornamelijk het huren van smoothiebars. Zeker nu in corona tijd zijn bedrijven minder geneigd externe partijen het pand binnen te laten. Ook werken veel werknemers vanuit huis en komen bijvoorbeeld maar één dag per week naar kantoor. Het is juist nu zo belangrijk om die mensen gemotiveerd en vitaal te houden.

Met smoothiesopjewerk.nl bieden wij het ideale platform om smoothies in mooie flesjes te laten bezorgen op je werk of zelfs bij individuele medewerkers thuis.”

Maurits Schuijf

Duurzaam en toekomstbestendig ondernemen

Onze doelstelling is altijd om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. In het geval van smoothiesopjewerk.nl betekent dit dat onze smoothies en sapjes in mooie duurzame glazen flesjes geleverd worden. Dat kan gewoon met ons logo maar ook met die van jou.

Het is ook interessant om een speciale boodschap op ons etiket te zetten voor je medewerkers of klanten. We zorgen samen met jou voor een mooie vormgeving.

“Met smoothiesopjewerk.nl voegen we een mooi, toekomstbestendig concept toe aan ons portfolio.”

Maurits Schuijf

Neem een kijkje op de website van Smoothiesopjewerk.nl


Aanbevolen artikelen

Shakes on Wheels in coronatijd

Smoothiebar huren

Groene smoothie recepten

Stadsfruit neemt Smoothiesopjewerk.nl over
Getagd op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: