Verse jus bar huren

Een verse jus bar huren? Geef jouw gasten een vitamineboost! Want wat is er nou lekkerder dan een glas verse jus d’orange? Als goed begin van de werkdag of als gezonde aanvulling op jouw evenement of beurs. Met vers sinaasappelsap zit je altijd goed.

De sinaasappelsap wordt vers geperst met een professionele ZUMEX sinaasappelpers. Zo kunnen we niet alleen snel het sap uitserveren, maar blijven de vitamines behouden en proef je puur sinaasappelsap op zijn best.

Voordelen huren verse jus bar bij Shakes on Wheels

  • Een verse jus bar huren betekent succes gegarandeerd! Want wie houdt er niet van een glas vers geperste sinaasappelsap?
  • Vers sinaasappelsap zit boordevol vitamine C en is dus super gezond. Een sinaasappelbar geeft jouw evenement een gezonde boost.
  • Ruime keuze juicebars die mooi worden aangekleed met vers fruit voor extra gezonde beleving. We gebruiken trouwens alleen bio afbreekbare disposables of glas, met het oog op duurzaamheid.
  • Onze ervaren bartenders zorgen dat alles soepel verloopt op locatie en dat jouw gasten worden voorzien van verse jus met een glimlach!
  • Aangezien we werken met professionele sinaasappelpers, kunnen we grote groepen binnen korte tijd voorzien van vers geperst sap.
  • Marketing mogelijkheden: branding van jouw bedrijfs logo op juice bekers, sinaasappelbar en kleding. Zichtbaarheid is key!

Op de afgesproken tijd en plaats komen we langs. Van jou hebben we slechts een plek om te staan en elektriciteit nodig. Zo kan jij zorgeloos genieten op jouw evenement. Meer lezen over onze werkwijze en overzicht van onze mobiele barren.

Aanvragen offerte jus d’orange bar

We komen graag bij jou op locatie langs met een prachtig aangeklede sinaasappelbar om de lekkerste verse jus d’orange te persen. Alleen de ZUMEX sinaasappelpers huren zonder personeel is uiteraard ook mogelijk.

Vraag direct een offerte op maat aan via:

06 14 19 16 38 (Maurits Schuijf)
maurits@shakesonwheels.nl

%d bloggers liken dit: